oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Cookbook: Compilar en Ubuntu

Reading time: < 1 minute

Aquest post va dedica al Marc. Finalment i quan ja no ho buscava he trobat el que buscava aquest matí. Com en un sol apt-get puc instal·lar el indispensable per poder compilar coses en una ubuntu recent instal·lada:

apt-get install linux-headers-`uname -r` build-essential

One thought on “Cookbook: Compilar en Ubuntu

  1. Quan vaig començar la carrera no saps el que em va costar de trobar això. També ho vaig posar al blog. Ens tornàvem bojos compilant els programes…

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo