oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

kimia – solucions RSS per mòbils

Reading time: 2 – 2 minutes

kimia.png

Ahir el Karel em va fer arribar un enllaç que em va fer molta gràcia. Resulta que la gent de Xataka móvil han escrit un artícle sobre kimia. Doncs bé, aquesta empresa que potser no ús sona de res és la d’en Karel un bon amic Belga afincat a Madrid que vaig tenir la sort de coneixer un matí a la primera edició que es va fer a Barcelona del 3GSM. Doncs bé l’Olga una comercial de Sidsa me’l va presentar i just aquella nit en Karel havia estat escribint el primer borrar del seu business plan del que ara és una empresa que ja ha superat la primera ronda d’inversió i que ja compte amb algunes dotzenes d’enginyers repescats per tot europa.

Doncs bé, fa molta il·lusió quan veus que els projectes dels teus amics va endavant i que els llocs més coneguts en parlan. És tot un plaer veure que malgrat vivim en un país tercer mundista tecnológicament parlant també es poden arribar a fer les coses bé. A veure si un dia a movilpoint també tenim aquesta sort de moment l’esforç i la dedicació per fer-ho bé li estem posant.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo