oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

MWC’08 – Mobile World Congress

Reading time: 2 – 3 minutes

Tot i que amb una setmana de retard, a continuació faig cinc centims de la meva visita per la fira. Aquest any només hi vaig ser durant un dia i com ja va passar l’any passat invitat per kimia.

mwc-oriol-movilpoint.png

Com sempre la cosa va ser al recinte de Montjuïc que no va acabar d’estar ocupat al 100%, si la memòria no em falla a l’Informat del 1990 hi havia molt més espai ple. Quines èpoques… tornant a l’actualitat. Vaig notar que la fira segueix amb un nivell molt alt i que continua venint pràcticament tothom. Potser vaig trobar a faltar a Google i a Apple. Però de fet, tampoc m’esperava veure a Yahoo! i hi tenien un estand força apanyadet.

mwc-2008.png

Doncs bé, em feia especial il·lusió trobar algún terminal amb cara i ulls amb l’Android, el sistema operatiu de Google per mòbils. Però res de res, un trist Texas Instruments que no era ni digna de fer correr una versió molt verda del mateix android. El iPod tot i tenir-lo més que vist, només hi era de forma testimonal en algún estand de tercers.

Parlant del que si qu hi havia comentar que em va agradar molt un sistema per desenvolupar sobre android que presentava la gent del Qualcomm. Realment útil i interessant pels desenvolupadors. També vaig poder veure que per fi ha entrat en producció les pantalles de paper enrollable de Readius. La resta de novetats que es presentaven la veritat no em van fer ni fred ni calor. Potser un gran problema que tenen les fires és que sovint el que hi ha de nou ja ho has llegit en algún blog i a la fira sovint només vas a tocar-ho i si és que val la pena fer-ho.

Així doncs, aquesta fira almenys per mi ja s’ha convertit en una excusa per anar saludar als amics i poca cosa més, ja que de negocis en varem parlar el just i amb qui tocava i de novetats com ús dic, les justes.

One thought on “MWC’08 – Mobile World Congress

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo