oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Pantalla del HTC Artemis canviada

Reading time: 1 – 2 minutes

El dilluns de la setmana passada vaig rebre la pantalla del HTC Artemis que vaig comprar a eBay, gràcies Marc per la gestió. Doncs bé aquella mateixa nit a la taula de la cuina i amb molta tremolor a les mans, ja que just m’havia passat tota la tarda fatal, degut a una mala digestió del dinar no m’aguantava ni dret. Però no vaig poder evitar instal·lar la nova pantalla al HTC Artemis i comprovar que tot funcionava com tocava. Així doncs, a la taula de la cuina mateix es va fer el canvi de pantalla i la posta en marxa:

htc-canvi-pantalla.png

Aquí ja la podeu veure en ple rendiment connectada a la seva base:

htc-base.png

Si voleu recordar els detalls de com he aconseguit la nova pantalla: Comprovant tipus de pantalla del HTC Artemis (P3300). També ús informo que si no voleu patir tan com jo per desmontar la HTC podeu buscar als forums de XDA Developers el service manual de la HTC Artemis on s’explica detalladament com desmontar-la.

2 thoughts on “Pantalla del HTC Artemis canviada

  1. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo