oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Podcast 1×03: perquè vaig començar el Blog?

Reading time: < 1 minute Un nou podcast, aquest ja és el tercer. He intentat contestar les següents preguntes sobre l'Oriol News Portal:

  • Per què vaig començar el Blog?
  • Per què segueixo?
  • Per què és en català?
  • De què parlo i perquè?
  • Per què només hi escric jo?

[display_podcast]

Espero que ús satisfaci una mica la curiositat 😉

Comentar a nivell tècnic: he intentat posar música de fons, no sé si molestarà gaire o si se sent massa fort. A mi m’ha semblat que no molestava i que acompanyada una mica la veu.

5 thoughts on “Podcast 1×03: perquè vaig començar el Blog?

  1. Molt divertit aquest podcast!!

    La musica de fons queda molt be, ja estas fet tot un justo molinero, el truco es pujar el volum quan no parlis.

    I si ja quadres algun subidon quan calles ya flipes 😛

    Nota per l’Ernest: Pero lo que tenia l’Uri era un Blog o era un PHPNUKE!?!?

  2. Jajaja! Law, que cabron! Com t’enrecordes de la broma amb lo del phpnuke.

    Posats a rememorar l’Oriol hauria d’acabar els podcast amb: ‘dema entrenament a les 11’.

  3. @Ernest: osties, què bo!!! acabo d’arribar a casa després d’un dia infinit endollo el portàtil des de la cuina, diguem friki, i al veure el teu comentari m’has fet partir el cul recordant vells records.

    Per cert, avui he estat a Jazztel montant una màquina per l’Oriol Mercadé i allà hi treballa el Carles Fraga, te’n recordes? és aquell amic de l’ISOman de la uni. Doncs per si això fos poc, després agafo el tren i em trobo al Jose Maria, el ex-company de pis. Aquest segur que el recordes.

    Doncs epsera, que això no és tot resulta que el Sergio Carillo treballa a Gas Natural amb ell i és responsable de no sé quina història de seguretat, va en corvat i a més té novia formal. Increible!!!

    Ah! i divendres festa dels 25anys de la uni, malgrat això jo ja he dit que no hi aniré ja que tinc tenis i ho sento, però ara mateix necessito molt més les meves classes de tenis per desfogar-me que no pas emobrratxar-me amb els meus ex-companys i més si un és a Silicon Valley, l’altre a la India, etc. total que per veure a 4 persones que ni em saluda i després fer el falç passo.

    Al proper post et dedicaré un ‘demà entrenament a les 11h’, això és mític nano 😉

  4. Ostres, quin munt de casualitats i quina colla de mussols tots plegats!
    Saps si en Leonard hi va anar a la festa aquesta?

  5. @Ernest:

    doncs si, la veritat no sé si hi va anar el Leonard, imagino que si ja que encara és professor ni qu sigui d’un assignatura i el tecnocampus esta molt lligat a la EUPMT.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo