gDevilspie: entorn GTK per configurar el devilspie

Reading time: 2 – 2 minutes

Aquest ja és el tercer article que escric parlant de devilspie, així doncs no tornaré a explicar el perquè serveix si ho voleu saber:

Però la veritat és que feia uns mesos que l’havia deixat d’usar però hi he hagut de tornar. Des de fa força temps treballo amb dues pantalles, la del portàtil i una de 22″ tan a l’oficina com a casa. Doncs bé, fins ara ho feia amb Xinerama però degut als problemes que vaig tenir amb la NVidia i el Xinerama m’he passat a TwinView així puc usar el Compiz i uso les X’s al més pur estil Mac. De fet, jo diria al més pur estil Oriol 😉

screenshot of my laptop desktop

Doncs bé, tornant al que volia comentar el gDevilspie és un projecte que afeix una interficie gràfica que malgrat limita les amplies funcions de configuració que té el devilspie serveix per la majoria de configuracions i simplifica infinitament l’obtenció de propietats d’una finestra i a partir d’aquí generar les configuracions amb quatre clicks. Realment fa molt més agradable la tasca de configurar el devilspie que és per on coixeja més sota el meu punt de vista.