oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

gDevilspie: entorn GTK per configurar el devilspie

Reading time: 2 – 2 minutes

Aquest ja és el tercer article que escric parlant de devilspie, així doncs no tornaré a explicar el perquè serveix si ho voleu saber:

Però la veritat és que feia uns mesos que l’havia deixat d’usar però hi he hagut de tornar. Des de fa força temps treballo amb dues pantalles, la del portàtil i una de 22″ tan a l’oficina com a casa. Doncs bé, fins ara ho feia amb Xinerama però degut als problemes que vaig tenir amb la NVidia i el Xinerama m’he passat a TwinView així puc usar el Compiz i uso les X’s al més pur estil Mac. De fet, jo diria al més pur estil Oriol 😉

screenshot of my laptop desktop

Doncs bé, tornant al que volia comentar el gDevilspie és un projecte que afeix una interficie gràfica que malgrat limita les amplies funcions de configuració que té el devilspie serveix per la majoria de configuracions i simplifica infinitament l’obtenció de propietats d’una finestra i a partir d’aquí generar les configuracions amb quatre clicks. Realment fa molt més agradable la tasca de configurar el devilspie que és per on coixeja més sota el meu punt de vista.

2 thoughts on “gDevilspie: entorn GTK per configurar el devilspie

  1. Hola Oriol,

    Gràcies per afegir-te a la Penedesfera http://www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l’Anoia, l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

    T’agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa facis un link del teu bloc cap al portal. A la barra lateral trobaràs logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera.

    Recorda que al web trobaràs tot un seguit d’eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

    Salutacions i felicitats pel bloc!

    Daniel García Peris

  2. com mola, es tope de mac… t’ho diu un switcher “pomero”.

    switcher |ˈswi ch ər|
    Usuari habitual de PC que s’està passant a entorn Macintosh.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo