oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Passant de 35ºC a -3ºC

Reading time: 1 – 2 minutes

Bon any nou a tots, ja torno a ser per aquí després de 9 dies i 7 nits de bona vida i de desconnexió total del món real toca patir fred i de valent després de posar-se ben morenet. En breu pujaré les fotografies del viatge pels que tingueu el gusanillo de donar-hi un cop d’ull. Comentar que finalment no varem anar a l’hotel Riu Yucatan com estava previst, ja que aquest tenia overbooking i ens van posar a un hotel de molta més categoria el Riu Palace Riviera Maya. A més en 20min passejant et plantes a Playa del Carmen on tens tot l’ambient que puguis buscar i més.

Així doncs tot plegat ha anat de meravella, a més he vistat Xcaret i Tulum un parell de llocs que varen quedar pendents el viatge de l’any passat. Mentre acabo de pujar les fotos i els videos al gallery2 adjunto un video de l’habitació, no us perdeu els comentaris… hi hi hi!

2 thoughts on “Passant de 35ºC a -3ºC

  1. Paisa tiu…, Bon any 9 a tu també.

    Jo també he estat a Playa del Carmen i he de dir que hem va sorprendre gratament, només hi ha una cosa que hem treia de polleguera i era la insuportable calor que vaig passar, cosa que feia que tot el dia estés en remull.
    En fi, que m’alegro que tornis a ser per aquí.

    Abraçades…

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo