Passant de 35ºC a -3ºC

This entry is part 2 of 3 in the series mexic-2009

Reading time: 1 – 2 minutes

Bon any nou a tots, ja torno a ser per aquí després de 9 dies i 7 nits de bona vida i de desconnexió total del món real toca patir fred i de valent després de posar-se ben morenet. En breu pujaré les fotografies del viatge pels que tingueu el gusanillo de donar-hi un cop d’ull. Comentar que finalment no varem anar a l’hotel Riu Yucatan com estava previst, ja que aquest tenia overbooking i ens van posar a un hotel de molta més categoria el Riu Palace Riviera Maya. A més en 20min passejant et plantes a Playa del Carmen on tens tot l’ambient que puguis buscar i més.

Així doncs tot plegat ha anat de meravella, a més he vistat Xcaret i Tulum un parell de llocs que varen quedar pendents el viatge de l’any passat. Mentre acabo de pujar les fotos i els videos al gallery2 adjunto un video de l’habitació, no us perdeu els comentaris… hi hi hi!

Series NavigationMe’n torno a Mèxic (Playa del Carmen)Les fotos del viatge