oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Simple Invoices: factures i prou

Reading time: 1 – 2 minutes

simple invoices logoA través de twitter i més concretament gràices a un enllaç que va publicar l’Oriol he descobert una aplicació que té molt bona pinta, es tracta de SimpleInvoices. La seva finalitat poder fer i gestionar les factures, l’aplicació esta molt lluny d’un ERP o quelcom semblant simplement fa factures. Aquesta és la gràcia, hi ha molts autònoms que no volem grans eines complicades sinó simplement una forma senzilla i ajustable a les nostres necessitats.

Poder fer factures, pressupostos, guardar-los, imprimir-los, exportar-los a PDF i enviar-los als clients i ben poca cosa més. Tot plegat accessible via web, basat en LAMP i Open Source com no podia ser de cap altre manera. Per si tot això no fos poc també suporta diversos idiomes a l’interficie i ens podem personalitzar les plantilles de les factures.

De fet, encara no he començat a usar l’eina ni he decidit del tot si ho faré o no, però ús puc assegurar que té força números que ho acabi fent amb aquesta eina.

One thought on “Simple Invoices: factures i prou

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo