oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

36è aniversari

Reading time: 2 – 2 minutes

Avui fa 36 anys que vaig neixer a Martorell, tot i que des d’aquell dia potser podriem dir que no hi he tornat a anar més a aquesta vila.

36y_cake

Quan arriben aquests moments sempre ens dona per fer balanç, doncs bé, avui he començat la jornada molt aviat tan aviat que encara faltaven quasi 2h perquè sortís el sol. A més, l’agenda que tinc per davant segurament no em permetrà aprofitar el dia per celebrar l’aniversari tan com m’agradaria. Això si, el soparet amb Estefania no m’el treu ningú.
Com que no disposo de massa estona ara mateix aprofitaré per donar la meva gratitut a tot i a tothom per permetrem arribar fins al dia d’avui i per haver pogut creixer fins on ho he arribat a fer. El millor de tot plegat és saber que avui és el millor dia de la meva vida i que només ara és el moment en que puc ser feliç i sentir-me una persona afoturnada. Per tot això i molt més GRÀCIES.
En tot aquest temps he après que la gratitud mai és suficient, per això ma’grada repetir-ho cada matí, cada nit i cada moment que en tinc ocasió, hi ha tantes coses per les que he d’estar agraït que no acabaria mai.
Així doncs, ho deixo aquí i de ben segur aviat seguiré compartint amb tots plegats tot això que tinc dintre.

UPDATE: no ús perdeu el pastis que em va fer l’Estefania, mmmmmhhh:

Pastis 36e Aniversari

2 thoughts on “36è aniversari

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo