oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Demà actualització de hardware

Reading time: < 1 minute

Suposo que avui el portal us anirà fatal, més del habitual, ja que resulta que m’he quedat sense espai en els 3 discs durs que té el servidor. Així doncs he buidat l’espai però ara hi ha tots els processos bojos perquè esta entrant tot el correu que no ha pogut entrar i re-indexant els logs que no s’han pogut guardar durant aquestes hores.

De fet, el que volia comunicar és que demà la web segurament estarà offline algunes hores, ja que he de fer actualització de tot el hardware. Tan del firewall com del server i de les workstations. Així doncs, m’espera un dia de tècnic demà 🙂

0 thoughts on “Demà actualització de hardware

  1. Gràcies nano, pel que he vist el pof avui/ahir tb ha estat liat amb el hard. Però bueno lo meu és una mica serio, pq tinc canvi de plaques, memòries, processadors, vga's i tota la pesca a 4 ordinadors. O sigui, q m'hi passaré tot el dia de ben segur 🙂

  2. Osti… no compares, lo meu només va ser un canvi de cooler!!

    Sort i que no se't escacharre res… que aixo d'apagar les maquines sempre te males consequències 😛

  3. Ja he actualitzat el servidor, el pc de la Daphne i el meu PC m'esta donant més problemes que un tonto motiu pel qual no em donarà temps d'actualitzar el firewall 🙁 el coi de targeta gràfica no para de fallar, jo diria que és massa bona per la meva placa base i em penja el pc constantment.

    Bueno espero poder-vos explicar una mica el que he fet aquest finde si no tinc temps ho faré dilluns. Ja que la Daphne no crec que em deixi massa més temps per jugar que a més ja ens han portat la TV nova, notícia que també he de penja 😉

    Buff quin tou de coses que faig…hi hi hi

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo