oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Web sharing des de Linux

Reading time: < 1 minute

La idea és molt simple, quantes vegades ens trobem en una xarxa win, i el nostre samba esta mal configurat per aquella xarxa, i un usuari vol descarregar-se un fitxer del nostre portàtil? doncs bé una bona, ràpida i senzilla aplicació per compartir una carpeta del nostre PC a través d’un simple servidor web, que només està actiu quan compartim la carpeta, és aquest petit aplicatiu: Web Sharing que a més, jo diria, que esta fet en mono.

websharing.png

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo