oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

ISDNguard switch failover – RDSI backup per l’Asterisk

Reading time: 2 – 2 minutes

Ara que tothom té la febre de la VoIP i com no de l’Asterisk, la PBX de Linux per excel·lència. Us comento un ‘aparatejo’ que em vaig trobar al CeBit’05 realment molt interessant. Ja que ens permet montar l’antiga PBX com a backup de l’Asterisk en funcionament o un nou Asterisk com a sistema de backup. Bàsicament permet rebre 4 BRI/PRI i reenviar-los a sistema primari o al secundari, segons petició via: hardware, software o automàticament quan es detecta errors pre-programats i el millor el preu només uns ~500€.

isdnguard.jpg

El brouchure del producte només el tinc en alemany i és de la casa Junghanns aquesta gent també estan treballant molt amb uns italians anomenats VoiSmart que tenen diversos aplicatius de valor afegit per l’Asterisk molt guapos. Per exmple, un plug-in per l’Outlook que permet fer trucades directament als numeros de l’agenda del mateix programa, contra el tlf IP connecta a l’asterisk i mostrar informació de la trucada entrant en base a la mateixa agenda. Entre d’altres funcions. També esta molt ‘currada’ una aplicació via web que permet fer una gestió des del punt de vista d’usuari molt complerta per l’Asterisk. Val la pena que us ho mireu.

UPDATE: ja tinc el brouchure en anglès. isdnguard brouchure

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo