ISDNguard switch failover – RDSI backup per l’Asterisk

Reading time: 2 – 2 minutes

Ara que tothom té la febre de la VoIP i com no de l’Asterisk, la PBX de Linux per excel·lència. Us comento un ‘aparatejo’ que em vaig trobar al CeBit’05 realment molt interessant. Ja que ens permet montar l’antiga PBX com a backup de l’Asterisk en funcionament o un nou Asterisk com a sistema de backup. Bàsicament permet rebre 4 BRI/PRI i reenviar-los a sistema primari o al secundari, segons petició via: hardware, software o automàticament quan es detecta errors pre-programats i el millor el preu només uns ~500€.

isdnguard.jpg

El brouchure del producte només el tinc en alemany i és de la casa Junghanns aquesta gent també estan treballant molt amb uns italians anomenats VoiSmart que tenen diversos aplicatius de valor afegit per l’Asterisk molt guapos. Per exmple, un plug-in per l’Outlook que permet fer trucades directament als numeros de l’agenda del mateix programa, contra el tlf IP connecta a l’asterisk i mostrar informació de la trucada entrant en base a la mateixa agenda. Entre d’altres funcions. També esta molt ‘currada’ una aplicació via web que permet fer una gestió des del punt de vista d’usuari molt complerta per l’Asterisk. Val la pena que us ho mireu.

UPDATE: ja tinc el brouchure en anglès. isdnguard brouchure