oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

La agenda de virginia

Reading time: 3 – 4 minutes

Ja fa uns dies que vaig acabar els llibres que comentava a: Què estic llegint ara mateix…. Ambdós són molt recomanables, el del Sun Tzu sobre tot per gent que tingui una vida laboral liberal, gent que hagi de prendre decisions o dirigir temes que només depenguin d’ell mateix. Els simples assalariats borregos que no els agrada pensar obviament no són el target del llibre. Per tant, imagino que als lectors d’aquest blog els agradarà molt. Per altre banda l’Alquimista malgrat sigui una novela d’aventures, l’he trobat molt interessant i sobre tot amb una càrrega ètica i moral molt forta. També molt necessaria per aixecar l’ànim als emprenadors.

laagendadevirgina.gif

Ara mateix, estic llegint el meu regal de St. Jordi, gràcies Murci. Es tracta d’un diari personal que per la seva promoció a la xarxa ha triat el format de blog: La agenda de Virginia. De moment només puc dir que estic enganxadíssim. Els ingredients: Una noia de 23 anys que ha estat excercint de prostituta de luxe. Com a contrapartida a les noies que normalment es dediquen a això, no es tracta ni d’una inmigrant, ni d’una noia enganxada a les drogues ni res d’això. Així doncs el perfil de la protagonista és molt original, la capacitat descriptiva i d’escriptura boníssimes, pel meu punt de vista i a més com que tot esta molt pujat de to té tots els ingredients per enganxar-te.

Així que ja teniu el meu útlim concell literari. Això si no apta per gent amb escrupuls ni prejudicis. Perquè us enganxeu com jo a la lectura només us diré que el primer capitol explica com perd la virginitat amb un professor seu. Potser és el fet de saber que tot el que s’explica és real, o que explica històries molt properes en alguns casos… diria que és el més morbós que he llegit, superant: Rachel Nympho(offline, algú sap per què?) i El diari vermell, que fins ara eren els números 1 del meu top ten morbós.

UPDATE: ja m’he acabat el llibre no fa ni 10min. M’ha agradat moltíssim!!!! el trobo súper interessant. M’encanta les sensacions que provoca descobrir que aquesta noia ha anat a alguns restaurants de BCN als que jo també vaig quan m’ho puc permetre. És interessant descobrir les dobles vides d’algunes de les persones que m’he creuat a la vida i fins hi tot les coses tan interessants que passen a hotels que he anat tan a dormir com a donar conferèncie per temes de feina. A més hi ha moltes històries que explica que et fan sentir identificat no perquè hagi provat aquest tipus de serveis, però si per les experiències sexuals que ha/he viscut. Realment per la gent a la que li agrada el morbo com a mi, el trobo una lectura indispensable. A més és molt actual i gran part de l’acció succeix a Barcelona a llocs on estem cansats de freqüentar. US EL RECOMANO.

2 thoughts on “La agenda de virginia

  1. El pof em comenta en un email que l'Enrique Dans també va parlar d'aquest llibre fa un temps, ja li he fet el trackback corresponent a l'article si algú se'l vol mirar:

    La agenda de Virginia

  2. Jo he conegut personalment l'Alejandra Duque. Tot i que mai vaig arribar a gaudir de la "Virginia", he de dir que l'Alejandra és una persona excepcional, amable, dolça, culta i molt allunyada de l'estereotipus (si és que això existeix) que tenim de les "senyores que fumen".

    Una gran noia i una persona extraordinària.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo