oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Movilpoint – magatzem ple i comença la xarxa de Pans

Reading time: 2 – 3 minutes

Ahir vaig instal·lar la primera màquina movilpoint de la xarxa Pans & Company. Es tracta d’una prova pilot en diversos centres de Pans de Barcelona i Madrid. Com podeu veure aquestes màquines porten la seva propia rotulació i la seva propia aplicació. Actualment esta orientada només a les descarregues de melodies, imatges i jocs. A veure si tenim una mica de sort i tot va com ha d’anar i ens van instal·lant a tots els Pans.

De moment aquí teniu la màquina que vaig instal·lar ahir al Pans del Maremagnum:

pans.jpg

A més com podeu veure a la següent fotografia tenim ja el magatzem ple de màquines rotulades apunt de col·locar. Per desgràcia tot això havia d’estar instal·lat durant el Juliol, però per motius aliens a la nostre voluntat ja veieu on les tenim. Podeu observar que també hem refet la imatge de la màquina externament.

magatzemple.jpg

Per si això fos poc, hem canviat la imatge de l’empresa i hem refet la interficie, a més d’incloure impresora de tiquets de serie. Intentaré donar més detalls del tema en un proper post. De moment aquí podeu veure una mica quin és el nostre aparador:

novaserie.jpg

El que encara no inclou de moment, ja que estem a l’esperar de que arribi és la nova bbdd de continguts per descarregar i de mòbils disponibles. Ja us ho comentaré però és provable que la nova versió tingui uns quants milers d’entrades en aquestes bbdd.

Us passo un link per si voleu veure més fotografies del tema i amb més qualitat: fotografies movilpoint.

0 thoughts on “Movilpoint – magatzem ple i comença la xarxa de Pans

 1. Si senyor, tot plegat increible, us deu haver fet molta il.lusió, oi? Tinc moltes ganes de provar-lo. Felicitats!!!

 2. [1]

  Doncs nano, de moment la paraula no és il·lusió és cansament avui mateix he preparat la màquina que demà surt cap a Madrid, concretament al Pans de la Pl.Callao,3. Però hi ha tants detallets que m'agradaria tenir ajustats i no puc que em fa molta ràbia tot plegat.

  Realment montant projectes d'aquestes dimencions i complexitat t'adones que és impossible controlar tots el detalls per molts procediments, escripts o automatismes que montis. Al final sempre has d'afegir el pas n+1 que sigui: RESAR un pare nostre i dues ave maries perquè no t'hagis deixat res massa important.

  Però el més fort de tot, és que quan sembla que ja saps tots el truquillos: transport, posta en marxa, manteniment, etc, etc, etc. sempre surt un detall que et fa adonar del vulnerable que era tot i el tonto que has estat al no pensar-hi. Realment t'entren ganes d'anar a pasturar les cabres a dalt de la muntanya i deixar els ordinadors per sempre.

 3. Eiiiii… que jo ja he jugat amb les maquinetes… i anava a posar-ho al meu blog.. . m'has trepitjat la primicia.

 4. [3]

  Per cert, m'he oblidat un detall super important:

  · Moltes gràcies pel recolzament moral i l'esforç físic DINGEL! 😉

  i Oriol i Sara, igualment moltíssimes gràcies pel recolzament moral i pel prestem del Nokia en el moment clau 🙂

  PD: sóc un mal educat :'( com se'm podia haver oblidat.

 5. Ha quedat guapa la rotulació de la maquina 😉

  Ara a triunfar col.lons!!!

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo