oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

nova versió del devilspie

Reading time: 1 – 2 minutes

A finals del 2004 vaig parlar del devilspie una eina que em permet llençar les aplicacions als workspaces. Doncs bé la qüestió és que la nova versió del Devil’s pie ha canviat totalment el format de configuració i totes les configuracions que tenia montades per la versió antiga no m’han servit per res.

L’antiga sintaxis es basava en XML l’actual s’assembla més a un algoritme. Abans tot estava en un fitxer de configuració i ara s’han de crear fitxers amb l’extenció .ds dins el directori ~/.devilspie i dins podem veure coses com aquestes:

(if (contains (window_name) "Firefox") (set_workspace 4))

La configuració anterior envia el firefox a l’area de treball 4, un altre idea perquè quedi clar el senzill que és d’usar, carreguem l’asmn perquè estigui present a totes les arees de treball:

(if (contains (window_name) "aMSN") (pin))

Ara uns links cap als manuals de veritat:

0 thoughts on “nova versió del devilspie

  1. Bones, he trobat aquesta web buscant scripts per al devilspie, doncs realment ofereix molt de joc, per exemple aqui ensenyen com posar un terminal com a fons d'escriptori.

    Salutacions!

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo