oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Reducció ADSL a 1Mbps

Reading time: 2 – 2 minutes

Després de molts anys pagant uns 170€ d’ADSL per tenir menys de 2Mbps i després de que em canviessin els 512Kbps de pujada per 300kbps fa uns mesos, he decidit reduir la meva ADSL de 2Mbps a 1Mbps. O sigui, que ara ja només tinc 300kbps de pujada. Això suposo que ja ho estareu notant amb la web. Em sap molt de greu per vosaltres però ara només pago 44€ al mes i la diferència és ampliament substancial.

adsl.jpg

Pel que fa al blog, fa dies que estic pensant en canviar-ho tot a oriolrius.cat on fa temps que hi tinc un WordPress en proves amb un lifestream. Realment estic completament peix amb el WP però estic més que cansat del blog:cms i no descarto començar un blog de zero mentre em decideixo a migrar tot el que tinc aquí cap al nou motor de WP. Així doncs, en els propers mesos notareu força canvis en el tema.

Ara que surt e tema del blog, comentar una curiositat ahir l’Alfredo em va passar una web on et diuen el nivell que han de tenir els lectors del teu blog, en funció de certes paraules claus de les que parles. Doncs aquí teniu el nivell que representa que heu de tenir per llegir el meu blog:

blog-reading-level.jpg

Per cert, la web en qüestió és The Blog Readability Test. What level of education is required to understand your blog?.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo