oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Què vol dir Creative Commons?

Reading time: < 1 minute Fa molt temps que tinc aquesta animació en flash donant tombs pel disc dur i avui m'he decidit a penjar-ho per aquí abans de que no li perdi la pista:

One thought on “Què vol dir Creative Commons?

  1. Ep Alerta! Que els White Stripes si que tenen baix, fins i tot en directe. Ho fan de dos maneres diferents, amb pistes pregravades que el mateix Jack toca o amb un pedal d’efectes tipicament el Detune o amb el mític Whammy de Digitech. Evidentment res a dir del video ni d’aquest “lapse” que no es cosa teva ni molt menys. Es un apunt!

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo