oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Webs 2.0 interessants: formspring, doodle i uwish

Reading time: 2 – 3 minutes

Aquest mes he publicat articles una mica densos i pesats de seguir, així doncs per relaxar una mica l’ambient abans de seguir els que tinc preparats que no són menys durs ús deixo amb tres referències que trobo molt interessants:

formspring

  • URL: http://formspring.me
  • Descripció: servei molt simple, que permet que la gent ens pregunti coses, nosaltres podem contestar i queda un registre de les preguntes i respostes. Això ens permet elaborar un FAQ sense gairebé cap esforç, a més de contestar les preguntes que realment interessen a la gent i no només les que se’ns acudeixen a nosaltres. Si per casualitat em voleu preguntar alguna cosa: http://www.formspring.me/oriolrius

doodle

  • URL: http://doodle.com
  • Descripció: alguna vegada ja l’havia usat però mai me l’havia mirat amb calma, és una eina genial per quan has de prendre una decisió entre un grup de gent. La decisió pot ser sobre una pregnuta o sobre una data. A més també es poden organitzar votacions per un tema, o crear llistes perquè la gent s’afegeixi i els usuaris es pronunciïn sobre la qüestió. Alguns exemples: quina data quedem per sopar amb la gent de l’escola? quin disseny ús agrada més? qui vindrà a esquiar aquest cap de setmana?

uwish

  • URL: http://uwi.sh
  • Descripció: le descobert per casualitat llegint un blog, que ni recordo quin era. El servei permet tenir la nostre ‘wish list‘ publicada perquè tothom sapigue què desitgem tenir. Malgrat ser una versió molt inicial, la socialització de la idea la trobo molt interessant i útil. Realment una idea i implementació boníssimes. Si voleu veure la meva wish list: http://uwi.sh/oriolrius. Trànquils no aspiro a que ningú hem regali res, però m’agrada tenir referenciades les coses que m’agradaria comprar-me.

3 thoughts on “Webs 2.0 interessants: formspring, doodle i uwish

  1. A més també es poden organitzar votacions per un tema, o crear llistes perquè la gent s’afegeixi i els usuaris es pronunciïn sobre la qüestió. Alguns exemples: quina data quedem per sopar amb la gent de l’escola? quin disseny ús agrada més? qui vindrà a esquiar aquest cap de setmana?
    George
    cfa

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo